sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Ohi on harjoittelu, nyt lomalle!

Nyt on sitten ohi ensimmäinen syventävä harjoittelu. Viimeisellä viikolla olin yhden aamupäivän vaajatoimintahoitajan mukana. Sain yllä sellasen luennon sydämen vajaatoiminnasta, että pää meni ihan pyörälle informaatiosta. Toivottavasti jotain jäi mieleen tulevaisuutta varten. Olin tosi vaikuttunut siitä miten laaja tietämys vajaatoimintahoitajalla tulee olla sydämen vajaatoiminnasta. 

Sitten kävin vähän jututtamassa osastonhoitajaa hänen työnkuvastaan. Tästä aiheesta luvassa vähän pidempi teksti myöhemmin.

Torstaina kävin vielä tutustumassa sydänvalvontaan. Reheellisesti sanottuna se oli kyllä aika tylsä päivä. Tuntui, että meno valvonnassa oli niin paljon rauhallisempaa kuin osaston puolella, että ehdin tylsistyä. Koska olin siellä vaan yhden päivän, en saanut varmaan kovin todellista kuvaa millasta valvonnan työ oikeesti on. 

Keskiviikkona oli arviointi harjottelusta ja hyvää palautetta tuli. Kyllähän siitä hyvä mieli tuli, että sai niin posiitivista palautetta ja sellanen palaute saa aina uskomaan enemmän siihen, että on tehnyt oikeen ammatinvalinnan. 

Nyt on hyvä lähtee viettää parin viikon lomaa! :) Tottakai olen muistanut säästää muutaman rästihomman vuoden ainoalle lomapätkälle, jottei koulu pääsis täysin unohtumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti